fbpx

Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ είναι δυνατή πλέον λόγω ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

Η παραλαβή από τα γραφεία μας λόγω της έκτακτης κατάστασης που διαμορφώνεται στη χώρα μας ΑΝΑΣΤΈΛΛΕΤΑΙ τουλάχιστον μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 .Η επιχείρηση μας λειτουργεί μόνο διαδικτυακά ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν διαθέτει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους για την υποδοχή κοινού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

To cooklahome.gr συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ courier.
Για παραγγελίες άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς*.  Για παραγγελίες κάτω των 60€ η χρέωση θα είναι :
* Σε κάποια προϊόντα ισχύουν εξαιρέσεις.

2,90€ για την κατηγορία προϊόντων Α’ ( Μικρά αντικείμενα )

3,90€ για την κατηγορία προϊόντων Β’ ( Μεσαία αντικείμενα )

4,90€ για την κατηγορία προϊόντων Γ’ ( Μεγάλα αντικείμενα )

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ courier της περιοχή σας.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα (όπως έλλειψη συγκεκριμένου προϊόντος από τους προμηθευτές μας κλπ.) στην παράδοση των προϊόντων, ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 14:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία.  Σε περιοχές που θεωρούνται από την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε ως απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικούς τρόπους αποστολής, και εάν αυτό δεν είναι δυνατό ή δεν εξυπηρετεί, μπορεί να υπάρξει επιπλέον χρέωση απομακρυσμένης περιοχής (κατόπιν συνεννόησης).
Υπάρχουν κάποιες απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες το δίκτυο των ΕΛΤΑ courier δεν εξυπηρετεί. Σε αυτή την περίπτωση το δέμα σας το παραλαμβάνεται από το κοντινότερο σε εσάς πρακτορείο των ΕΛΤΑ.

Βασική μας επιδίωξη είναι η γρήγορη αποστολή των προϊόντων μέσα σε διάστημα το πολύ 3 ημερών, εάν αυτό δεν είναι εφικτό είτε λόγω μη διαθεσιμότητας είτε λόγω:
α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω προθεσμιών ή του τρόπου αποστολής,  ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ.

* Σε κάποια προϊόντα ισχύουν εξαιρέσεις.

Επιστροφές προϊόντων

Μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
  • Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ή δε σας έκανε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή.
  • Να μην είναι μεταχειρισμένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία.
  • Αν οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μέσω email ή τηλεφωνικώς προκειμένου να καταγραφεί, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας μας το προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημα μας. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό  του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

Όροι και προϋποθέσεις του δικαιώματος Υπαναχώρησης
Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.
Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.
Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.
Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης θα πρέπει να μας στείλετε ενημερωτικό e-mail στο ( info@cooklahome.gr )  ή επιστολή στην διεύθυνση της εταιρείας μας ( Ιασίου 12 Αθήνα 11521 ).
Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στο τηλέφωνο 210-5145852.
Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.