ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

To cooklahome.gr συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ courier και ACS Courier.

Για παραγγελίες άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς*.  Για παραγγελίες κάτω των 60€ η χρέωση θα είναι :
* Σε κάποια προϊόντα ισχύουν εξαιρέσεις.

2,90€ για την κατηγορία προϊόντων Α’ ( Μικρά αντικείμενα )

3,90€ για την κατηγορία προϊόντων Β’ ( Μεσαία αντικείμενα )

4,90€ για την κατηγορία προϊόντων Γ’ ( Μεγάλα αντικείμενα )

7,90€ για την κατηγορία προϊόντων Δ΄( Πολύ μεγάλα αντικείμενα )

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ courier ή ACS Courier της περιοχή σας.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα (όπως έλλειψη συγκεκριμένου προϊόντος από τους προμηθευτές μας κλπ.) στην παράδοση των προϊόντων, ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 14:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία.  Σε περιοχές που θεωρούνται από την εταιρία courier που συνεργαζόμαστε ως απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικούς τρόπους αποστολής, και εάν αυτό δεν είναι δυνατό ή δεν εξυπηρετεί, μπορεί να υπάρξει επιπλέον χρέωση απομακρυσμένης περιοχής (κατόπιν συνεννόησης).
Υπάρχουν κάποιες απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες το δίκτυο των ΕΛΤΑ courier δεν εξυπηρετεί. Σε αυτή την περίπτωση το δέμα σας το παραλαμβάνετε από το κοντινότερο σε εσάς πρακτορείο των ΕΛΤΑ.

Βασική μας επιδίωξη είναι η γρήγορη αποστολή των προϊόντων μέσα σε διάστημα το πολύ 3 ημερών, εάν αυτό δεν είναι εφικτό είτε λόγω μη διαθεσιμότητας είτε λόγω:
α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω προθεσμιών ή του τρόπου αποστολής,  ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ.

* Σε κάποια προϊόντα ισχύουν εξαιρέσεις.