ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία «Κουράκλης-Κλαουδάτος ΕΠΕ» (“Cookla Ltd”) ιδρύθηκε το 2014 από το Σπύρο Κουράκλη και το Μηνά Κλαουδάτο και δραστηριοποιείται στις εισαγωγές, εξαγωγές καθώς και στη χονδρική και λιανική πώληση ειδών σπιτιού. Είναι η εταιρεία που αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια το γνωστό εργοστάσιο Columbian Home Products, με έδρα το Illinois της Αμερικής, το οποίο κατασκευάσει, μεταξύ άλλων, τη γνήσια γάστρα Αμερικής Granite-ware, ένα προϊόν πασίγνωστο και στην Ελλάδα για την ποιότητά του.

Το 2015 η εταιρεία Cookla Ltd δημιουργεί το πρώτο στην Ελλάδα διαδικτυακό κατάστημα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στις γάστρες όλων των τύπων και ειδών από τις καλύτερες στο είδος τους εταιρείες.

To 2018, η εταιρεία Cookla Ltd δημιουργεί ένα υπερσύγχρονο, υψηλής αισθητικής και άψογης λειτουργικότητας ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σπιτιού και επαγγελματικού εξοπλισμού με την ονομασία cooklahome.gr, που συγκεντρώνει τα καλύτερα brands ανά είδος (Laura Ashley, Ionia, Tefal, Granite-ware, Risoli, Pyramis, Venus, Tramontina, Metaltex, Westmark, Victorinox, Fest, Marva κλπ).

Φέροντας την μακρά ιστορία και την πολύχρονη εμπειρία του καταστήματος «ΑΦΟΙ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ Α.Ε.» που επί χρόνια, ήδη από το 1978, έχει χαράξει τη δική του πορεία στο ελληνικό εμπόριο ειδών σπιτιού, η εταιρεία μας, που πάντα επιδιώκει να εξελίσσεται και να καινοτομεί, δημιουργεί σύγχρονες λύσεις στον τομέα του οικιακού εξοπλισμού, εγκαινιάζοντας ένα διαδικτυακό κατάστημα έτοιμο να ανταποκριθεί και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις.

Μοναδικός μας γνώμονας είναι πάντα ο σεβασμός των πελατών μας και βασικό μας κριτήριο η διασφάλιση υψηλής ποιότητας προϊόντων για τους καταναλωτές.